vineri, 20 mai 2016

Scoala altfel 

 In aceasta saptamana de scoala altfel, am avut diverse activitati. Spre exemplu, ITreasure Hunt si cursuri de grafica in primele zile(informatica) ,"Ceai literar"(discutii referitoare la diferite opere renumite). In sfarsit, s-au organizat o seara de teatru si o dimineata in natura- la gradina botanica. Toate activitatile au fost interesante si totodata placute.
ITreasure Hunt - e o activitate desfasurata sub forma unei competitii, la care au participat si cei din clasa a 12a, acestia fiind organizatorii probelor si totodata liderii echipelor formate din cei mici, adica noi.
Cursurile de grafica - ne vor ajuta in realizarea jocului, tema de sfarsit de an, dar asta e o alta poveste despre care voi vorbi in curand.
La Teatru
Activitatea a fost reusita, mai ales tinand cont ca a fost prezenta o mare parte din elevii colegiului. Cu toate ca varianta moderna a operei "O scrisoare pierduta" nu e la fel de reusita ca si varianta originala, a fost un spectacol reusit si, totodata, o seara placuta pentru cei de la Racovita.

 

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu