duminică, 15 mai 2016

Spring day 2016


In fiecare scoala au loc diverse activitati. Ei bine, la Racovita noi avem aceasta activitate la care participa toti elevii colegiului - Spring day. Scopul acesteia este de fapt sa sarbatorim, intr-un fel, Ziua Europei, care are loc pe data de 9 mai.

Ce se intampla de Spring day?

Pentru inceput, cate un reprezentant din fiecare clasa(seful clasei) va fi chemat la tombola Spring day. Acestia vor trage la sorti cate un bilet pe care va fi scris numele tari pe care acesta, alaturi de clasa sa, o vor reprezenta. Astfel, fiecare clasa va trebui sa se organizeze pentru a aduce la scoala cat mai multe obiecte, mancaruri, bauturi etc, specifice tarii. Fiecare clasa(fiecare tara, deci) va avea cate un stand, unde elevii vor putea vinde lucrurile pregatite, scopul fiind de a aduna cat mai multi bani : mereu exista totusi o competitie:)). In 2016, 9A a avut Cipru.

Spring day la 9A

Nu stiu cum s-a desfasurat activitatea la toate clasele. Insa, din ce am observat, noi (9A) ne-am organizat foarte bine. Pentru inceput, sarcinile au fost impartite intr-o ora de dirigentie, astfel incat fieare elev a avut cate ceva de facut:mancare, bauturi, unii s-au ocupat cu vanzarea, imbracamintea, promovarea etc. Din fericire, lucrurile au decurs foarte bine si fiecare elev si-a facut datoria.

Concluzii

Cu toate ca nu am castigat competitia, ne-am aflat pe podium la finalul sau(top 3), deci o putem considera o reusita. De asemenea, am avut ocazia sa invatam cate ceva despre Cipru si chiar despre alte tari, "vizitand|" standurile mai multor clasei.
Parerea mea personala este ca Spring day este o activitate reusita si un mod distractiv de a invata cate ceva despre diverse tari ale Europei, Pe deasupra, sustine munca in echipa si dezvolta relatiile intre cei ce apartin unui colectiv. Voi ramane, asadar, cu amintiri placute.


9A :)

Aici se pot gasi mai multe poze din aceasta zi - pagina domnului diriginte. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu